Hotel Indalo Park

Terug naar het overzicht

Hotel Indalo Park is het best geboekte hotel aan de Costa Brava, is gelegen op 100 meter van het strand en heeft een centrale ligging in Santa Susanna. Het biedt een leuk animatieprogramma voor volwassenen en kinderen!

De prijzen van dit hotel zijn inclusief toeristenbelasting.

Klanten beoordelen deze reis met

9.5

Algemene informatie en ligging

Ons best geboekte hotel is gelegen op ca 100 meter van het strand. Het heeft een centrale ligging in de gezellige badplaats Santa Susanna. Het lange zandstrand en het centrum met de gezellige winkeltjes en restaurants vindt u in de directe omgeving van het complex.

Alle kamers zijn voorzien van een balkon, telefoon, satelliettelevisie en airco. U heeft de mogelijkheid om tegen een kleine bijbetaling een kluisje, koelkastje en/of wifi op de kamer te huren.

Het buitenzwembad heeft een buitenjacuzzi, terras met ligstoelen en apart kinderbad. Dit hotel verzorgt regelmatig livemuziek in het hotel. Voor actuele data en artiesten verwijzen wij u naar de website: www.indalopark.com.

Actie

  • De prijzen van dit hotel zijn inclusief toeristenbelasting!

Korting busreizen

  • Eerste kind: 2 t/m 10 jaar 15% korting
  • Tweede kind: 2 t/m 10 jaar 15% korting
  • Derde persoon: 8% korting
  • Vierde persoon: 8% korting

Korting vliegreizen

Op de pagina 'prijzen en beschikbaarheid' wordt de korting van uw vliegreis berekend en weergegeven op de kassabon. Alle vliegreizen zijn inclusief transfer van en naar uw hotel.

Bijzonderheden

  • Al diverse jaren verzorgt dit hotel artiestenweken met bekende Nederlandse artiesten. Ook in 2018 zal dit het geval zijn en wel van 23/06/18 t/m 06/07/18. Boek snel want deze weken zijn inmiddels zeer gewild!
  • Alleen bij Solmar Tours krijgt u gratis volpension indienu in bovengenoemde periode in het hotel verblijft.