Hotel Prince Park

Terug naar het overzicht

Hotel Prince Park is gelegen aan het Aiguera stadspark en op loopafstand van de oude binnenstad van Benidorm met de vele winkeltjes en bars.

Indien u uw reis boekt vóór 01/07/18 met een vertrekdatum vanaf 30/04/18, krijgt u bij dit hotel een vroegboekkorting van 6%.

Profiteer van één nacht per week verblijf gratis en 1 fles wijn of 2 glazen water, bier of frisdank incl. bij maaltijden.

 

 

Klanten beoordelen deze reis met

8.2

We hebben geen kamers of stoelen beschikbaar voor de door u opgegeven reisperiode/vertrekluchthaven met het aantal verblijfsdagen en het type vervoer.

Legenda

Alle bovenstaande prijzen zijn INCLUSIEF Royal Class toeslag en EXCLUSIEF eventuele vroegboekkorting. Naar alle bestemmingen is het mogelijk om een First Class stoel te boeken met een toeslag van € 40,- p.p. Deze stoelen zijn breder en hebben een zeer hoog comfort. U kunt deze stoel, indien beschikbaar, in stap 2 van het boekingsproces toevoegen. De administratiekosten bedragen 10 euro per boeking.

A
Indien er een "A" achter de prijs staat, kunt u boeken maar is de kamer "Op aanvraag". In het hoogseizoen kan het soms voorkomen dat ook boekingen zonder een 'A' op aanvraag zijn. Wanneer dit het geval is, wordt u zo spoedig mogelijk geïnformeerd door een van onze medewerkers.
Bel voor deze vertrekdata naar 0495-588740