+31(0)495-588740 Maandag-Vrijdag: 09:00-17:30 uur
Zaterdag: 10:00-13:00 uur

Hoe kunnen we u helpen?

Zoek uw favoriete Vliegbestemming of Hotel in Spanje en Mallorca

2 Volwassenen
0 Kinderen
wijzig ›
Ga direct naar
8 dagen
16 feb 2016 - 22 feb 2016

Selecteer a.u.b. een bestemming, hotel of regio

Ohtels Belvedere
9

Ohtels Belvedere

Spanje › Costa Daurada › Salou

Familiehotel Belvedere is zeer populair en al jarenlang in ons programma! Het hotel is gelegen op 250m van het centrum van Salou, vlakbij Plaza de Europa en themapark Port Aventura!

Bij deze accommodatie is sprake van een vroegboekkorting van 6% indien u boekt 30 dagen vóór aankomst en uw gehele verblijf valt in de periode 28/06/16 t/m 27/08/2016! Voor meer kortingen zie acties! 

Algemene informatie en ligging

Hotel Belvedere in Salou is gelegen op ca. 600m van het strand en maar 250m van het centrum. Vlakbij het hotel ligt pretpark PortAventura. Dat zeker een bezoek waard is tijdens uw vakantie.
Het hotel biedt verschillende ontspanningsmogelijkheden, met een jacuzzi, sauna, fitnessruimte en zwembad. Er is veel ruimte voor vermaak in o.a. de tv-lounge of bij de pooltafel. Dagelijks is er een uitgebreid activiteitenprogramma overdag en 's avonds voor jong en oud.

De hotelkamers zijn voorzien van 2 queensize bedden, balkon, telefoon, tv, muzieknet, föhn, airco/verwarming en kluisje.
Wanneer u graag een auto wilt huren biedt het hotel autoverhuur. Zo kunt u de historische stad Tarragona bezoeken, deze vindt u op 11 km afstand. Natuurlijk kunt u verschillende excursies ter plaatse boeken.

Actie

 • Indien u uw reis boekt 30 dagen vóór aankomst en uw gehele verblijf valt in de periode 28/06/16 t/m 27/08/16 ontvangt u bij dit hotel een vroegboekkorting van 6%
 • Indien 1 of 2 kinderen (t/m 12 jaar) bij 1 volwassene op de kamer verblijft, krijgt u voor de kinderen 25% korting
 • Bij dit hotel krijgt u in een bepaalde periode een nacht verblijf gratis
 • Bij dit hotel krijgt u een gratis ontbijt aangeboden op de dag van aankomst
 • Gratis water en wijn tijdens lunch en diner indien u verblijft in de periode 23/04/16 t/m 27/05/16

Korting Busreizen

 • Eerste kind: 2 t/m 12 jaar betaalt alleen de busreis
 • Tweede kind: 2 t/m 12 jaar 30% korting
 • Derde persoon: 10% korting
 • Vierde persoon: 10% korting

Korting Vliegreizen

 • Eerste kind: 2 t/m 12 jaar betaalt alleen de vlucht
 • Tweede kind: 2 t/m 12 jaar 15% korting
 • Derde persoon: 5% korting
 • Vierde persoon: 5% korting

OK

×

Kies uw volledige reisgezelschap

OK Annuleren

×

Uw reisgezelschap

Kies uw reisgezelschap om de juiste prijzen en beschikbaarheid te tonen, waarbij ook rekening wordt gehouden met eventuele kinderkorting.

Volwassenen

(2 t/m 15 jaar)


Leeftijd volwassenen Leeftijd kinderen

Leeftijd van de kinderen op de dag van vertrek

Opslaan Annuleren

×

Hulp bij uw boeking

Stap 1: Uw reisgezelschap bepalen

Onder de tab "Prijzen en beschikbaarheid"  ziet u rechts de informatie zoals hiernaast aangegeven. Standaard staat uw reisgezelschap op 2 personen. 

In de groene tekst ziet u dat de 2 volwassenen van dit reisgezelschap nog niet in een kamer zijn ingedeeld.

Klik op wijzig om uw reisgezelschap aan te passen aan uw situatie. Daarbij vragen wij u direct de leeftijd van alle deelnemers op te geven i.v.m. eventuele kortingen.

In het onderstaande plaatje ziet u het scherm "Uw reisgezelschap". Kies "Opslaan" nadat u uw reisgezelschap heeft aangepast

Uw reisgezelschap

Stap 2: Vertrek periode, reisduur en verzorging

Als u uw reisgezelschap heeft opgeslagen gaat u verder door te kiezen voor uw gewenste "vertrekperiode vanaf", het aantal dagen dat u op vakantie wilt en het verzorgingstype. Let op: Niet alle hotels beschikken over alle verzorgingstypes. U kunt doorgaans kiezen voor "Halfpension (standaard), Volpension of All-Inclusive. 

Stap 3: Personen aan kamers toewijzen en reizen met kinderen

Als voorbeeld nemen we een reisgezelschap bestaande uit een familie met 2 volwassenen en 2 kinderen. Bij het boeken mogen kinderen onder de 15 jaar niet alleen op de kamer, maar moeten ze altijd met minstens 1 volwassene in de kamer ingedeeld worden om voor u de beste prijs te berekenen. In onderstaand voorbeeld zit u dat dit hotel 2- en 3-persoonskamers aanbiedt. Lees verder onder het plaatje!

Met een reisgezelschap van 4 personen, kiest u best voor 2x een 2-persoonskamer. Dat doet u door op de prijs te klikken. Na het klikken op de prijs, krijgt u een (verschillende) voorstellen om personen aan de kamer toe te wijzen. 

Kies "OK" en u komt terug in het scherm bij Prijzen en Beschikbaarheid. In de groene tekst die we eerder noemden, ziet u nu staan: "Nog in te delen reizigers: 1 Volwassene / 1 kind". Het systeem heeft dit al begrepen en biedt u nu nog de mogelijkheid van een 2-persoonskamer aan voor de nog in te delen personen. Kies ook deze kamer en herhaal de stap hiervoor.

Stap 4: Uw boeking afronden

Aan de linkerkant van het scherm ziet u nu de volledige berekening van reissom op basis van 4 personen, waarvan 2 volwassenen en 2 kinderen. Met de knop "Boek uw vakantie" gaat u verder met de boeking, het opgeven van de namen van alle reizigers, uw login gegevens voor "Mijn Solmar", het kiezen (indien mogelijk) van First Class en het kiezen voor een eventuele reis- en annuleringsverzekering. Na stap 3 ontvangt u uw boeking via een email en kunt u desgewenst alvast een aanbetaling doen. 

Heeft u toch nog vragen over uw boeking van kunt u natuurlijk altijd even contact opnemen met Solmar Tours. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder op: 0495-588740

Veel reisplezier! 

Solmar Tours

×
×
Even geduld, terwijl we de zoekopdracht uitvoeren.

Bel voor deze vertrekdatum naar 0495-588740